Selecteer een pagina

Beste leerling,

Goed dat je je wilt aanmelden voor de komende Bayeuxreis in september 2023. Lees onderstaande informatie even goed door voordat je begint aan het invullen van het formulier.

Onderaan vind je het inschrijfformulier voor de Bayeuxreis 2023, vul dit compleet in. Heel belangrijk is je motivatie.
De Bayeuxreis is van 14-18 september 2023.
De uiterste inschrijfdatum is 30 april 2023, wees dus op tijd.
Samen met de docenten wordt er een afweging gemaakt welke leerlingen mee kunnen, er is voor iedere school een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen gaat deze als eerste naar de docenten die de selectie van de leerlingen bepalen.

Je motivatie is doorslaggevend, omschrijf deze dus goed.

Het is belangrijk om alle velden compleet en juist in te vullen, deze gegevens gaan wij ook gebruiken om met jou te communiceren (email en Whatsapp) en om de lijst van deelnemers compleet te maken voor de reis. Als je jezelf meerdere keren inschrijft, maak je niet meer kans. De laatste inschrijving met je motivatie telt.

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor de komende Bayeuxreis, mocht je niet uitgekozen worden, dan worden jouw gegevens ook verwijderd.
Wij vragen je ook om dieet wensen en allergie in het formulier. Dit is voor de maaltijden tijdens de reis van belang.

Denk hierbij aan, vegetarisch, halal, lactose allergie, noten allergie etc. (het niet lusten van gele tomaatjes is geen allergie)

Uiterlijk begin juni ontvang je van je school bericht of je kan deelnemen aan de Bayeuxreis, deelname aan de informatie avond op 5 juli 2023 ‘s-avonds is verplicht. De informatie avond vindt plaats bij het Huygens Lyceum aan de Rachmaninowlaan 2 te Eindhoven. De informatie avond begint om 19:00 uur en duurt maximaal tot 20:30 uur. Tijdens deze avond, waar ook je ouders/verzorgers uitgenodigd zijn, ontvang je informatie en het boek over de Bayeuxreis met veel belangrijke informatie.

Deelnemers aan de Bayeuxreis maken per school afzonderlijk een vlog van minimaal 6 en maximaal 8 minuten, deze vlog presenteren jullie op de avond van 5 oktober, voorafgaand aan het doven van de vlam.

Voor de deelnemers van de Bayeuxreis zijn deelname aan de onderstaande data verplicht, zet deze alvast in je agenda:

  • 5 juli 2023, 19:00-20.30 uur: Informatie avond
  • 14-18 september 2023: Bayeuxreis
  • 5 oktober 2023, 16:30-20:30 uur: Afsluitende avond met presentatie van de vlogs en doven van de vlam
  • 24 december 2023, 16:15-17:30 uur: Lichtjes op de oorlogsgraven bij de begraafplaats de Oude Toren
  • 4 mei 2024 19:15:20:30 uur: Dodenherdenking bij de begraafplaats de Oude Toren

Inschrijving Bayeuxreis 2023 Huygenslyceum

Naam(Vereist)
Jouw naam
DD slash MM slash JJJJ
Geslacht(Vereist)
Adres(Vereist)
Hidden
Deelname goedgekeurd