Stichting 18 september op Facebook

Volg ons nu ook op Facebook

Regelmatig plaatst Stichting 18 september updates op Facebook. Dit kunnen belangrijke gebeurtenissen uit het verleden zijn, maar ook berichten over komende evenementen.

De startnummers van de Freedom Run zien er dit jaar ook weer fantastisch uit. Tot as vrijdag 20 oktober 18.00 uur zijn de startnummers af te..

7 vind ik leuks, 0 reacties1 dag geleden

Foto's uit het bericht van Stichting 18 September

Tot en met vrijdag 20 oktober kan iedereen, die voor 12 oktober was ingeschreven, de hele dag bij Run2Day Eindhoven terecht om je #freedomrun..