Stichting 18 september op Facebook

Volg ons nu ook op Facebook

Regelmatig plaatst Stichting 18 september updates op Facebook. Dit kunnen belangrijke gebeurtenissen uit het verleden zijn, maar ook berichten over komende evenementen.

CrossroadsBrabant

Het verhaal van Hans Nathan Noach.

4 vind ik leuks, 0 reacties1 dag geleden

Cherbourg, 22 juni 1944

(For English scroll down) Beelden van gevechten in Cherbourg rond 22 juni 1944. De geallieerden werden door de Franse bevolking rijkelijk voorzien..

77 vind ik leuks, 2 reacties1 dag geleden