Stichting 18 september op Facebook

Volg ons nu ook op Facebook

Regelmatig plaatst Stichting 18 september updates op Facebook. Dit kunnen belangrijke gebeurtenissen uit het verleden zijn, maar ook berichten over komende evenementen.

Op 14 september vertrekt een groep wielrenners van Eindhoven naar Bayeux. Zij gaan op 15 september deelnemen aan de “Tour de Bayeux”, een officiële..

9 vind ik leuks, 0 reacties1 uur geleden

Foto's uit het bericht van Stichting 18 September

Op 22 oktober 2017 houden wij voor de 3e maal de Freedom Run. Een speciale versie met een extra eerbetoon aan onze bevrijders. U gaat bij alle..