Stichting 18 september

Vanaf 1945 organiseert Eindhoven, als enige stad in Nederland, jaarlijks een aantal historische, culturele en sportieve evenementen rondom de bevrijding.

Info

28 oktober 2018

De jaarlijkse Freedom Run, start en finish bij De Bevrijdende Vleugels

Verhalen op de Kaart

Stichting 18 September verzamelt verhalen van ooggetuigen van diverse gebeurtenissen tijdens en na de tweede wereldoorlog in en rondom Eindhoven.

Activiteiten

Stichting 18 september organiseert door het jaar heen diverse activiteiten, op deze pagina kunt u zien wat u allemaal van ons kunt verwachten.

Ere-spelden 2017

Uitreiking van de ere-spelden aan de vrijwliigers op 5 oktober 2017.

Doneer

Vele duizenden soldaten hebben in 1944 een bijdrage geleverd aan de bevrijding van Eindhoven. Het is alweer 74 jaar geleden maar we zijn het niet vergeten!

Gravenstichting

Struikelstenen